Главная » 2010 » Январь » 12 » Группа учителей информатики (ФПК 18.01.10)
10:02
Группа учителей информатики (ФПК 18.01.10)
 Список неточностей, замеченных в оформлении творческих работ:

1. отсутствует выравнивание по ширине и прочее;

2. оглавление создано вручную;

3. орфографические, стилистические ошибки;

4. несогласованность в названиях используемых шрифтов;

5. отсутствие ссылок на адрес сайта-первоисточника


Результаты тестирования 20 января 2010 года http://spreadsheets.google.com/pub?key=tB-F7oHRfq8DTmenDhr2LXA&output=html



Результаты тестирования группы № 33 (учителя информатики) 19 января 2010 года или более подробный материал http://spreadsheets.google.com/pub?key=teizkIAsFKJhpCMVeS7ac4Q&output=html


Спецкурс по веб-дизайну Да - работа с клиентами - не сахар, а вот как назвать работу по обучению клиентов:))))


Пробный тест http://gov.cap.ru/home/130/attest/2006/21%20%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0.htm


Диагностирование http://vista/opentest2/








Вимоги до оформлення підсумкової роботи

Загальні вимоги:

Підготовка й захист підсумкової письмової роботи є заключним етапом навчання на курсах підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Тема роботи обирається слухачем самостійно із запропонованого переліку, виходячи з його фахових інтересів, проблематики курсу, що вивчається, та узгоджується з викладачем.
У роботі повинні бути збалансовано представлені теоретичні засади проблеми, що вивчається, шляхи практичної реалізації накреслених рішень та можливі наслідки їхнього практичного здійснення.
При висвітленні проблеми необхідно викладати матеріал логічно, послідовно, без граматичних та стилістичних помилок; чітко формулювати думки.
Підготовка та написання підсумкової роботи має показати вміння слухача:
використовувати набуті в процесі навчання теоретичні знання та практичні навички для вирішення певних педагогічних задач;
аналізувати літературні, наукові джерела;
узагальнювати теоретичні та практичні дані, власний досвід педагогічної діяльності.
Структура підсумкової роботи
Підсумкова робота повинна включати:
титульний аркуш;
зміст;
вступ;
основну частину, що може складатися з кількох розділів (підрозділів);
висновки та пропозиції;
список використаних джерел.
Вимоги до змісту підсумкової роботи
Титульний аркуш оформлюється за встановленою формою.
Зміст містить найменування та номери початкових сторінок усіх розділів та підрозділів, висновків, списку використаної літератури та додатків (у разі необхідності). Найменування у змісті повинні точно повторювати назви розділів та підрозділів у тексті роботи.
Вступ розкриє сутність теми. У ньому обґрунтується актуальність теми, мета й завдання випускної роботи.
Основна частина роботи може складатися з розділів та підрозділів. Зміст розділів основної частини має точно відповідати темі підсумкової роботи і цілком розкривати її зміст. Стиль викладення матеріалу основної частини характеризує вміння слухача стисло, логічно та аргументовано викладати матеріал відповідно до встановлених вимог.


У висновках підсумовуються одержані результати, дається узагальнена оцінка виконаної роботи та наводяться практичні рекомендації щодо застосування одержаних результатів у практиці викладання.
Після заключної частини наводиться список використаних джерел. Бібліографічні описи у списку використаних джерел у порядку, за яким вони вперше згадуються в тексті.
Після списку використаних джерел при необхідності надаються додатки, що вміщують допоміжні нормативні, інформаційні та аналітичні матеріали, необхідні для повного розкриття основної частини підсумкової роботи.

Технічні вимоги

Обсяг письмової роботи – 14-16 сторінок друкованого тексту. Додатки не входять до вказаного обсягу. Сторінки необхідно нумерувати арабськими цифрами, додержуючись наскрізної нумерації впродовж усього тексту роботи. Титульний аркуш включається до загальної нумерації сторінок роботи. Номер сторінки на титульному аркуші не проставляють.
Текст роботи бажано викладати державною мовою.
Робота виконується за допомогою комп’ютерної техніки у редакторі Word for Windows (або машинописним способом). Формат аркушів А4 (210х297 мм). Колір тексту повинен бути однаковим упродовж усієї роботи. Скорочення слів і словосполучень повинні відповідати чинним стандартам.
Розділи і підрозділи повинні мати заголовки.
Ілюстрації (малюнки, графіки, схеми, діаграми) необхідно розміщувати безпосередньо після тексту, де вони згадуються вперше, або на наступній сторінці. На всі ілюстрації мають бути посилання у тексті. Ілюстрації нумерують арабськими цифрами порядковою нумерацією в межах розділу, після чого вказується назва ілюстрації, наприклад, «Мал. 3.1 Схема розміщення …». Таблиці також нумерують арабськими цифрами в межах розділу. Кожна таблиця повинна мати назву, яку розміщують і друкують симетрично тексту.
У додаток вміщують матеріал, який є необхідним для висвітлення результатів дослідження, але включення його до основної частини може заважати сприйняттю змісту роботи або занадто збільшувати її обсяг. Позначення додатків здійснюється великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Є, З, І, Ї, Й, О, Ч, Ь. При наявності кількох додатків оформлюється окрема сторінка «Додатки», номер якої є останнім, що відноситься до обсягу роботи.





Просмотров: 1015 | Добавил: kostinavv | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: