Главная » 2009 » Апрель » 28 » Спецкурс за темою “Користувач ПК”
20:48
Спецкурс за темою “Користувач ПК”

З 21 по 24 квітня 2009 року в межах кредитно-модульної форми навчання на базі Балаклійської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. О.А.Тризни (за адресою м. Балаклія, вул. Леніна, 87) за сприянням директора навчального закладу Володимира Миколайовича Попова та завідувачки методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації Тетяни Миколаївни Харченко  



 відбулися заняття за програмою спецкурсу "Користувач ПК”  для вчителів-предметників Балаклійського району.

Загальна кількість слухачів у групі – 11 осіб.

Заняття тривали 18 годин, протягом яких було розглянуто наступні питання: загальна архітектура ПК, основні прийоми роботи за ПК, основні прийоми роботи в текстовому процесорі, технологія обробки табличної та графічної інформації, технологія створення мультимедійних презентацій.

Цінним для слухачів спецкурсу було набуття практичних навичок роботи з сучасним програмним забезпеченням, організації ефективної обробки різних видів інформації, навичок культури оформлення документів та уміння грамотно структурувати інформацію.

Найкращі слухачі спецкурсу:  Засадченко Наталія Іванівна (ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 м. Балаклія) та Білодід Олена Іванівна (ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 м. Балаклія)


По закінченню спецкурсу слухачі виразили вдячність викладачам і адміністрації ХОНМІБО, навчальній частині факультету підвищення кваліфікації за добру організацію проведення навчання та змістовну науково-практичну частину навчальної роботи на спецкурсі.

Просмотров: 1135 | Добавил: kostinavv | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: